Εκτύπωση

PROTECT PLUS RB 200gr

Ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο σε μορφή πάστας.

Τιμή πώλησης: 6,98 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,80 €
Περιγραφή

Ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο για την καταπολέμηση των ποντικών και αρουραίων. Αρκεί ένα μόνο γεύμα από τα τρωκτικά για να ληφθεί με το δόλωμα η θανατηφόρος δόση.

Σύνθεση: Bromadiolone 0.005%

Περιέχει πικραντικό – αποτρεπτικό  παράγοντα Denatonium benzoate.

Δόσεις εφαρμογής:

Για ερασιτέχνες χρήστες: Σε εσωτερικούς χώρους  και γύρω από κτίρια. Για την καταπολέμηση τν ποντικών : Έως 40 γραμμάρια δολώματος ( 4 φακελάκια) ανά θέση δόλωσης, κάθε 10 μέτρα ( για μέτριες προσβολές) ή κάθε 5 μέτρα ( για υψηλές προσβολές).  Για την καταπολέμηση  των αρουραίων : Έως 120 γραμ. δολώματος  (12 φακελάκι) ανά θέση δόλωσης, κάθε 10 μέτρα (για μέτριες προσβολές) ή κάθε 5 μέτρα (για  υψηλές προσβολές).

Για επαγγελματίες χρήστες:   Σε εσωτερικούς χώρους  και γύρω από κτίρια. Για την καταπολέμηση τν ποντικών : Έως 40 γραμμάρια δολώματος ( 4 φακελάκια) ανά θέση δόλωσης, κάθε 10 μέτρα ( για μέτριες προσβολές) ή κάθε 5 μέτρα ( για υψηλές προσβολές).  Για την καταπολέμηση  των αρουραίων : Έως 200 γραμ. δολώματος  (20 φακελάκι) ανά θέση δόλωσης, κάθε 10 μέτρα (για μέτριες προσβολές) ή κάθε 5 μέτρα (για  υψηλές προσβολές).

Τρόπος και χρόνος εφαρμογής:

Η χρήση των δολωμάτων προορίζεται για εσωτερικούς χώρους  κτιρίων και γύρω από κτίρια αστικών ή αγροτικών περιοχών. Πριν την εφαρμογή πρέπει  να καθαρίζεται ο χώρος από τις διάφορες τροφές των τρωκτικών.  Οι θέσεις δόλωσεις θα πρέπει να είναι προφυλαγμένες κι μη προσιτές από ανθρώπους, κατοικίδια, ζώα και πτηνά.

Το φάσμα δράσης και οι άδειες χρήσης του παραπάνω προϊόντος ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης  οπού αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος πριν από κάθε χρήση.

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
PROTECTA REPELLENT GRANULARPHOBI RAPIDE
Πίσω στο: ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ