Εκτύπωση

BRANDT SUPER WETTER

Προσκολλητικό- Υπερδιαβρέκτης

Τιμή πώλησης: 0,01 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,00 €
Περιγραφή

Συσκευασία: 50cc

Σύνθεση: Siloxane polyalkleneoxide  copolymer και  Polyalkyleneoxide 100%

Είναι ένα σκεύασμα  προσκολλητικό και υπερδιαβρέκτης  νέας γενιάς, με αντιαφριστικές και διεισδυτικές ιδιότητες για χρήση με φυτοπροστατευτικά προϊόντα.  Είναι ένα μη – ιονικό  επιφανειοδραστικό σκεύασμα, ανήκει στην οικογένεια των οργανοσιλικονούχων υπερδιαβρεκτών.  

Η χρήση του μειώνει την επιφανειακή τάση ενός υδατικού διαλύματος, πολύ περισσότερο από ότι ένας κοινός διαβρέκτης. Κατά συνέπεια προσφέρει καλύτερη διασπορά του ψεκαστικού υγρού και αποτελεσματικότερη προσρόφηση του από την φυλλική επιφάνεια, μειώνοντας παράλληλα την έκπλυση από τη βροχή.

Οδηγίες χρήσης:

Η δοσολογία του BRANDT SUPER WETTER εξαρτάται  από πολλούς παράγοντες  και συνθήκες όπως: η σκληρότητα  του νερού, ο τρόπος ψεκασμού, ο εξοπλισμός του ψεκαστικού μηχανήματος και τα μπεκ, το είδος και το μέγεθος φυλλώματος κ.α. γενικά συνιστάται να ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσης των φυτοπροσατευτικών προιοντων.

Συνδυάζεται με Ζιζανιοκτόνα, Εντομοκτόνα,  Ακαρεοκτόνα,  Μυκητοκτόνα, Ρυθμιστές ανάπτυξης και Αποφυλλωτικά, με δόση 25 έως 100κ.εκ. ανά 1000 λίτρα ψεκαστικού υγρού.

Παρατηρήσεις

Η δοσολογία του  BRANDT SUPER WETTER να μην υπερβαίνει το 5% του τελικού όγκου του ψεκαστικού υγρού.

Χρησιμοποιείστε τις μεγαλύτερες δόσεις του BRANDT SUPER WETTER με μικρότερους όγκους  ψεκαστικού υγρού.

Τρόπος παρασκευής του ψεκαστικού υγρού

Φυτοτοξικότητα: Όπως με όλα τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να προηγείται δοκιμή φυτοτοξικότητας σε μικρή έκταση.   

Συνδυαστικότητα: Συνδυάζεται με τα περισσότερα φυτοπροστατευτικά προϊόντα. Αν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο νέο συνδυασμό, συστήνεται να προηγηθεί μια δοκιμή συμβιβαστικότητας. Προσοχή να μην συνδυάζεται με χαλκούχα σκευάσματα στο επιτραπέζιο  αμπέλι.

Τελευταία επέμβαση πριν τη συγκομιδή: Τηρείται την τελευταία επέμβαση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος με το οποίο εφαρμόζεται μαζί στον ψεκασμό.

Το φάσμα δράσης και οι άδειες χρήσης του παραπάνω προϊόντος ενδέχεται να έχουν τροποποιηθεί. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης  οπού αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος πριν από κάθε χρήση.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
CITRO FOGATONIK SL
Πίσω στο: ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ