Εκτύπωση

POMONA

Δενδροκομικό κερί επικάλυψης πληγών και εμβολιασμών δένδρων.

Τιμή πώλησης: 0,01 €
Ποσό ΦΠΑ: 0,00 €
Περιγραφή

Συσκευασία: 500 γραμμάρια

Συνδυασμός ρητίνης και κεριού για εμβολιασμό και επικάλυψη πληγών σε δένδρα και καλλωπιστικά φυτά.

Το δενδροκομικό κερί POMONA χρησιμοποιείται για το μπόλισμα και την επούλωση των πληγών σε καρποφόρα και καλλωπιστικά δένδρα, σε οπωρώνες ή σε πάρκα και δενδροστοιχίες δρόμων.

Το ΡΟΜΟΝΑ προστατεύει όλες τις  πληγές που προκύπτουν μετά τον εμβολιασμό  και το κλάδεμα λόγω των ιδιοτήτων του να απωθεί το νερό. Οι πληγές επουλώνονται και τα μοσχεύματα αναπτύσσονται καλύτερα. Ευνοεί την ταχύτερη δημιουργία κάλου ώστε να επιτυγχάνεται η ασφαλής, συγκόλληση του εμβολίου.

Το δενδροκομικό κερί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, δεν διαρρέει σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας ( δεν τρέχει σε ζεστό καιρό) και δεν σπάει ή τρίβεται στο κρύο.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως  προϊόν εμβολιασμού για όλα τα είδη των μοσχευμάτων υπαίθρου και θερμοκηπίου.

Τρόπος εφαρμογής: Το δενδροκομικό κερί είναι έτοιμο προς χρήση σε μοσχεύματα  και πληγές   κλαδέματος. Επαλείφεται εν ψυχρώ.  Χρησιμοποιείστε σπάτουλα  για να καλύψετε προσεκτικά τις πληγές. Εφαρμόζεται μόνο όταν ο καιρός είναι ξηρός  και χωρίς παγετό.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
PROGIBB 40SGNOVARIL
Πίσω στο: ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ