Sensitive
Your Slogan Here
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τηλέφωνα Παραγγελιών 2610 625.692
2610 526.320

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας στο facebook

Εκθέσεις

Εκθέσεις (26)

Μια νέα πνοή στις αγροτικές εκθέσεις έρχεται να δώσει η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου η οποία πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη.

Το Αρκαλοχώρι αποτελεί ίσως το πιο συνυφασμένο με τις Αγροτικές & Κτηνοτροφικές Εκθέσεις μέρος της Κρήτης καθώς εκεί συγκεντρωνόταν κάθε 2 χρόνια στην αγροτική έκθεση ο αγροτικός, κτηνοτροφικός & εμπορικός κόσμος της Κρήτης.

Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους. Επίσης,  πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ομιλίες με στόχο την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών, εκδηλώσεις μαγειρικής & γευσιγνωσίας καθώς και δωρεάν προγραμματισμένες παρουσιάσεις προϊόντων εκθετών.

Highlights Έκθεσης
·    Φεστιβάλ Κρητικής Μουσικής
·    Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αφιερωματικές στην αγροτική ζωή.
·    Σεμινάρια - Ημερίδες με θεματολογία τη Γεωργία - Κτηνοτροφία, τις νέες καλλιέργειες κλπ
·    Εκδηλώσεις μαγειρικής - Προβολή Προϊόντων - Έμφαση στη Μεσογειακή & Κρητική Διατροφή
·    Φιλοξενία & Εκδηλώσεις Περιφερειών ανά την Ελλάδα.
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές: 17.30-22.30 & Σαββατοκύριακο 10.30-14.30 ,17.30-22.30

Επισκεφτείτε το website.

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 11:06

4o Φεστιβάλ Ροδάκινου Βέροιας

Written by

Το 4ο Φεστιβάλ Ροδάκινου του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας είναι και φέτος κοντά σας. Από την Παρασκευή ως την Κυριακή (7 - 9 Ιουνίου 2019), η πρωτεύουσα του μακεδονικού κάμπου ανοίγει την αγκαλιά της και σας περιμένει για μια σειρά από δράσεις με επίκεντρο το Ροδάκινο.

Βιωματικές εμπειρίες συγκομιδής ροδάκινων για οικογένειες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια για παιδιά, έκθεση φωτογραφίας «Ανθισμένες Ροδακινιές», γιορτές γαστρονομίας με τοπικές λιχουδιές αλλά και… γκουρμεδιές από κορυφαίους Έλληνες σεφ, μουσικές συναυλίες και πολλά ροδάκινα… συνθέτουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό εκδηλώσεων - όλες με ελεύθερη είσοδο - που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν η Κοινοπραξία Ομάδων Παραγωγών Συνεταιρισμών Ν. Ημαθίας, η Π.Ε. Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας. Όλες οι είναι δωρεάν για το κοινό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Παρασκευή 7 Ιουνίου
«Ανθισµένες Ροδακινιές»
Ανακοίνωση αποτελεσµάτων Διαγωνισµού / Έκθεση φωτογραφίας
Δηµαρχείο Βέροιας - ώρα 19:00

Σάββατο 8 Ιουνίου
Το κυνήγι του χαµένου Ροδάκινου
Δηµιουργικές δράσεις για παιδιά
Δηµαρχείο Βέροιας - ώρα 11:00

Γιορτή Γαστρονοµίας (πάρκο Ελιάς)
17:00-19:00 Μαγειρική για παιδιά µε τον σεφ Γιώργο Μεταξά
19:00-20:00 Μαγειρεύουµε µε τον σεφ Γιάννη Σαµούκα
20:00-21:00 Κερνάµε λιχουδιές µε ροδάκινο

Μουσική στο Πάρκο
21:00-21:30 Χορωδίες Canto A Tempo και mammaCanto
21:30-23:30 Συναυλία στο πάρκο Gadjo Dilo live

Κυριακή 9 Ιουνίου
Βιωµατική δράση συγκοµιδής Ροδάκινου
Αναχώρηση από την Ελιά - ώρα 10:00

Messy play για παιδιά
Δηµιουργικό παιχνίδι µε Ροδάκινα, χρώµατα και φαντασία!
Πάρκο Ελιάς - ώρα 11:00 - 13:00

Γιορτή Γαστρονοµίας (πάρκο Ελιάς)
18:00-19:00 Μαγειρεύουµε µε τον σεφ Γιώργο Βαγόπουλο
19:00-21:00 Μαγειρεύουµε µε τον σεφ Χρόνη Δαµαλά
Παράλληλη δράση: Κερνάµε λιχουδιές µε ροδάκινο

Μουσική στο Πάρκο
21:00-23:00 Συναυλία στο πάρκο Balsam Blue live

 

Πηγη

Η Διεθνής Έκθεση Sol για την ελιά και το λάδι θα διεξαχθεί στην Βερόνα, στις 07-10 Απριλίου 2019 παράλληλα με τις εκθέσεις Vinitaly (για το κρασί και τα ποτά γενικότερα), Enolitech (τεχνολογία παραγωγής) και Agrifood (ποιοτικά αγροτικά προϊόντα).

Περισσότερες πληροφορίες στο website

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 12:58

Oenotelia 2019

Written by

Η Διεθνής Έκθεση οίνου και αποσταγμάτων Oenotelia 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής στις 16-18 Μαρτίου 2019.

H OENOTELIA συνιστά τη μοναδική αμιγώς επαγγελματική έκθεση οίνων και αποσταγμάτων που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Επικεντρωμένη όχι μόνο στην ελληνική B2B αγορά, αλλά και τις σημαντικές ξένες αγορές-στόχους για το ελληνικό κρασί, η έκθεση, η οποία διεξάγεται παράλληλα με το μεγαλύτερο εμπορικό forum FOOD EXPO, έχει καθιερωθεί, πλέον, ως το σημαντικότερο οινικό trade show στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website.

 

 

Πηγη

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 13:30

5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου Καλαμάτας

Written by

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς στην Καλαμάτα έχει καθιερωθεί ήδη ως το σημαντικότερο εκθεσιακό και συνεδριακό γεγονός στον ελαιοκομικό τομέα στη χώρα μας. Η 5η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite από Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

 Οι επιμέρους δράσεις του φεστιβάλ θα περιλαμβάνουν έκθεση, συνέδριο, σεμινάρια και διαγωνισμό Ελαιολάδου ενώ ο απώτερος σκοπός του φεστιβάλ αποσκοπεί:

  • Να φέρει σε επαφή όλους τους εμπλεκόμενους στον ελαιοκομικό τομέα (ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, τυποποιητές, εμπόρους, γεωτεχνικούς, ερευνητικούς φορείς, δημόσιους φορείς) με τις σύγχρονες τάσεις της ελαιοκομίας διεθνώς.
  • Να συμβάλλει στην ανάπτυξη των αναγκαίων συνεργασιών.
  • Να προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και ιδιαίτερα τα προϊόντα ονομασίας προέλευσης
  • Να αποκτήσει και διεθνή χαρακτήρα.

 

 

 

Πηγη

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 13:52

2η Ελληνο - Ολλανδική Έκθεση / Φεστιβάλ

Written by

Η 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση / Φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 15–17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο «Expo Houten», (Χάουτεν, Ουτρέχτη), στην Ολλανδία, είναι το μεγαλύτερο Ελληνο-Ολλανδικό γεγονός της χρονιάς με σκοπό να ενισχύσει τις εμπορικές και πολιτισμικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις έχουν σχέση με την Ελλάδα, να διαφημίσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους, σε Ολλανδούς και Έλληνες της Ολλανδίας, και να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website.

 

 

Πηγη

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 13:51

Eκθέσεις Detrop-Oenos

Written by

Το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Food Bars με μοναδικά ελληνικά προϊόντα, το pairing ιστοριών και γεύσεων με ομιλίες και παρουσιάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου, τo Wine Bar και η Γωνιά των Εκθετών είναι ένα μέρος μόνο των όσων εξελίσσονται στις Detrop & Oenos.

H βιομηχανία τροφίμων-ποτών με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο με εφαλτήριο τις δύο εκθέσεις.

Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τοπικές παραγωγές, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών αξιώσεων κρασιά και αποστάγματα θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website.

 

Πηγη

Tο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός φρούτων και λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων, η έκθεση Freskon, πραγματοποιείται από τις 26-28 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, με 210 εκθέτες (έναντι 191 το 2017) από 22 χώρες, με εκθεσιακή κάλυψη 11.000 τ.μ., με παρουσία ορισμένων από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ της Ευρώπης, με 2.500 προγραμματισμένα «ραντεβού» μεταξύ εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων και παραγωγών και των ξένων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών και με 150 hosted buyers από 31 χώρες.

Στην έκθεση συμμετέχει με το περίπτερο 13, Stand 52 και η Green Box Εκδοτική με την εβδομαδιαία εφημερίδα Agrenda, το Agronews και το περιοδικό Fresher.

 

 

Η Freskon θα αποτελέσει σημείο συνάντησης παραγωγών, ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών και θα μετατρέψει από τις 26 έως τις 28 Απριλίου το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης σε σημείο αναφοράς του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Στη φετινή έκθεση ξεχωρίζει το πρώτο Διεθνές Συνέδριο για το Σταφύλι, που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου, με τη συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο συνέδριο για το σταφύλι θα παρουσιαστούν όλες οι νεότερες εξελίξεις που αφορούν στα θέματα της καλλιέργειας και της μετασυλλεκτικής συμπεριφοράς του σταφυλιού. Μάλιστα, στην ενότητα για το Digital Farming θα γίνει εκτενής αναφορά στις τεχνολογικές εξελίξεις που επηρεάζουν την καλλιέργεια του, ενώ θα ανακοινωθούν και όλες οι νέες ποικιλίες σταφυλιού, που υφίστανται σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Για μία ακόμη χρονιά θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το περιοδικό «Φρουτονέα» το FreshCon Market, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθεί η σύνδεση της παραγωγής με το λιανεμπόριο. Το FreshCon Market έχει ως βασικό στόχο να φέρει σε άμεση επαφή μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, δημιουργώντας κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών. Από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν οι αλυσίδες Μασούτης, Κρητικός, Metro, Χαλκιαδάκης και Discount Markt, από την Βουλγαρία τα λιανεμπορικά δίκτυα Fantastico και Τ-Market, από την Ουκρανία τα σούπερ μάρκετ ATB Market, Brusnichka, Tavria V και Velyka Kyshenya, από την Ρουμανία η Mega Image και από την Λευκορωσία η Dionis. Επίσης, το «παρών» θα δώσει και η κεντρική μονάδα αγοράς φρέσκων φρούτων και λαχανικών του ομίλου Metro, που εδρεύει στη Βαλένθια της Ισπανίας και εξυπηρετεί 18 χώρες στην Ευρώπη και την Ασία.

 

«Η Freskon είναι ένα σημαντικό πολυγεγονός, που με τη διεθνοποίηση που έχει καταφέρει, ξεπερνά τα όρια της χώρας. Κάτι ανάλογο δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» σημείωσε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo Αλέξης Τσαξιρλής, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει των αυριανών εγκαινίων της έκθεσης. Τόνισε δε πως πλέον, με την τέταρτη διοργάνωσή της, η Freskon έχει τα χαρακτηριστικά ενός θεσμοθετημένου γεγονότος.

 

Από την πλευρά της η υπεύθυνη της διοργάνωσης Τόνια Νικολαΐδου, σημείωσε πως μέσα από τη Freskon οι ελληνικές εταιρίες μπορούν να αυξήσουν τους προμηθευτές τους και να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, ενώ ανέφερε πως η έκθεση συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη χώρα.

 

Με τη σειρά του ο εκδότης-διευθυντής του περιοδικού «Φρουτονέα» Παναγιώτης Ορφανός τόνισε πως η Freskon αρχίζει να εδραιώνεται και οι Έλληνες διακινητές φρούτων και λαχανικών την αγκαλιάζουν. Ανέφερε δε πως η Ελλάδα γίνεται κέντρο τροφοδοσίας φρούτων και λαχανικών σε όλες τις βαλκανικές χώρες. «Όλη η Ευρώπη γυρίζει και κοιτάζει τα ελληνικά φρούτα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Τα εγκαίνια της 4ης Freskon θα πραγματοποιήσει αύριο στις 18:30, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.

 

Σημειώνεται ότι με το πέρας της Freskon θα πραγματοποιηθεί συλλογή φρούτων και λαχανικών από την έκθεση, τα οποία θα παραδοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

 

 

 

Εξωστρέφεια

 

Μία από τις πρωτοβουλίες της Freskon αποτέλεσε το «Freskon Greece», ένα πρότζεκτ με στόχο την ομαδική παρουσίαση ελληνικών εταιρειών παραγωγής-εμπορίας φρούτων και λαχανικών σε εκθέσεις του εξωτερικού.

 

Το επόμενο ραντεβού του «Freskon Greece» είναι στην έκθεση Fruit Attraction στην Μαδρίτη (από τις 23-25 Οκτωβρίου 2018), όπου έχει δεσμευτεί διπλάσιος εκθεσιακός χώρος για την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων φρέσκων φρούτων και λαχανικών, σε σχέση με την πρώτη ανάλογη πρωτοβουλία, η οποία είχε υλοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2017 (στην προηγούμενη έκθεση Fruit Attraction).

 

Το «Freskon Greece» και οι σκοποί του παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση FAV, στην Κωνσταντινούπολη, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 28 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου 2017.

 

Κατηγορίες εκθεμάτων

 

-Φρέσκα φρούτα και λαχανικά

 

-Βιολογικά προϊόντα

 

-Μηχανήματα, υλικά συσκευασίας & τυποποίησης

 

-Εταιρείες μεταφορών και logistics

 

-Εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου

 

 

 

Συμμετέχουν

 

- Συνεταιρισμοί

 

-Παραγωγοί

 

-Χονδρέμποροι φρούτων & λαχανικών

 

-Εισαγωγείς/Εξαγωγείς φρούτων & λαχανικών

 

- Έμποροι Λιανικής

 

-Αλυσίδες supermarkets από την Ελλάδα και το εξωτερικό

 

-Εταιρείες logistics

 

-Εταιρείες Συμβούλων

 

-Εταιρείες Πιστοποίησης

 

 

 

Η Freskon 2017 σε αριθμούς

 

4.000 εμπορικοί επισκέπτες από 42 χώρες

 

2.500 προγραμματισμένα B2B ραντεβού

 

247 εκθέτες από 22 χώρες

 

13.500m2 Εκθετήριος χώρος

 

Hosted Byers από 31 χώρες

 

 

 

Παράλληλες Εκδηλώσεις 2018

 

-Διεθνές Συνέδριο Σταφυλιού

 

-Specialized Παράλληλες εκδηλώσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις

 

-FreshCon market (B2B Συναντήσεις με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης)

Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την έκθεση

 

 

Πηγή

Αύξηση εκθεσιακών συμμετοχών κατά 30%, χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη και πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, συνεδρίων και ημερίδων, καταγράφει η 27η Agrotica, η οποία πραγματοποιείται από τις 1-4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
Στην φετινή διοργάνωση ο αριθμός και η ποιότητα των συμμετοχών δεν έχουν προηγούμενο, με αποτέλεσμα να μην έχει απομείνει ούτε τετραγωνικό μέτρο διαθέσιμο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η φετινή Agrotica καλύπτει συνολικά 39.000 τμ εκθεσιακών εγκαταστάσεων (αύξηση 15% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση) και οι εκθέτες φτάνουν τους 1.950 εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) από 45 χώρες.
 
Πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών αναμένονται από τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και από Ευρωπαϊκές χώρες. Την έκθεση επισκέπτονται περίπου 400 προσκεκλημένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) από 20 χώρες των Βαλκανίων και της Ευρώπης.
 
Μεγάλες οργανωμένες αποστολές πολλών χιλιάδων επισκεπτών αναμένονται και από όλη την Ελλάδα, καθώς εκδηλώθηκε σημαντικό ενδιαφέρον για την Agrotica από αγροτικούς συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών κα.
 
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων πραγματοποιείται το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica, όπου συμμετέχουν επιστήμονες, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, ακαδημαϊκοί, γεωπόνοι και πολλοί άλλοι, αναδεικνύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα της γεωργίας. Το Συνέδριο με θέμα: «Καινοτόμες προσεγγίσεις παραγωγής και ανάπτυξης στην ελληνική γεωργία» αποτελεί μία συνδιοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo και της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ.

Όπως είναι φυσικό, θα υπάρξει πλήθος εκδηλώσεων, παρουσιάσεων και συζητήσεων, ενώ το Περιοδικό Φρουτονέα δεν θα μπορούσε να λείπει και έτσι θα το βρείτε  στο περίπτερο 2, όροφος, stand 46.

 

 

Πηγη

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων που θα λάβουν χώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του περιπτέρου της (περίπτερο 2, stand 34, 35, 36), κατά τη διάρκεια της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων Agrotica 2018.

Οι παρουσιάσεις απαντούν σε βασικά ερωτήματα των αγροτών που σχετίζονται με την ανάρτηση των δασικών χαρτών και τον τρόπο που αυτή επηρεάζει τις επιδοτήσεις, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τη σύσταση οργανώσεων παραγωγών και τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που δίνονται μέσα από τα Σχέδια Βελτίωσης. Ακόμη, οι συγγραφείς της «Εγκυκλοπαίδειας Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» συζητούν με τους επισκέπτες της έκθεσης και μοιράζονται με αυτούς εμπειρίες και γνώση.

Τέλος, τρεις παρουσιάσεις αφορούν το καινοτόμο τεχνολογικό πλαίσιο gaiasense και την εφαρμογή του στην ελιά, στο αμπέλι, στο βαμβάκι και στις δενδρώδεις καλλιέργειες. Αυτές οι παρουσιάσεις συμπληρώνουν την κεντρική εκδήλωση του gaiasense που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων ΔΕΘ «Αιμίλιος Ριάδης», στις 10:00 – 14:00.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των παρουσιάσεων.

ΠΕΜΠΤΗ 1/2
17.00 – 17.30 : Συμβουλευτική Υπηρεσία Αγροδασικής Γης  – Δασικοί Χάρτες και Επιδοτήσεις
17.30 – 18.00 : Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: Ενημέρωση για Σχέδια Βελτίωσης και Οργανώσεις Παραγωγών
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  2/2
11.30 – 12.00 : Παρουσίαση του βιβλίου «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο»
16.00 – 16.30 : Συμβουλευτική Υπηρεσία Αγροδασικής Γης  – Δασικοί Χάρτες και Επιδοτήσεις
16.30 – 17.00 : Το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense στην καλλιέργεια του βαμβακιού
17.00 – 17.30 : Παρουσίαση του βιβλίου «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο»
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2
11.00 – 11.30 : Το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense στις δενδρώδεις καλλιέργειες
11.30 – 12.00 : Παρουσίαση του βιβλίου  «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο»
13.00 – 13.30 : Συμβουλευτική Υπηρεσία Αγροδασικής Γης  – Δασικοί Χάρτες και Επιδοτήσεις
13.30 – 14.00 : Το σύστημα ευφυούς γεωργίας gaiasense στην ελιά και το αμπέλι
18.00 – 18.30 : Ενημέρωση για τις Οργανώσεις Παραγωγών
18.30 – 19.00 : Παρουσίαση του βιβλίου «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο»
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2
11.00 – 11.30 : Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: Ενημέρωση για Σχέδια Βελτίωσης και Οργανώσεις Παραγωγών
11.30 – 12.00 : Συμβουλευτική Υπηρεσία Αγροδασικής Γης  – Δασικοί Χάρτες και Επιδοτήσεις

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσετε στο 2130187300.

 

 

Πηγη

Σελίδα 1 από 2

1ο Κατάστημα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αλ. Υψηλάντου 149, Πάτρα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ- FAX
2610-625692

EMAIL
info@agrofitiki.com

2o Κατάστημα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Δημοκρατίας 72, Οβρυά

ΤΗΛΕΦΩΝΟ- FAX
2610-526320

EMAIL
info@agrofitiki.com

Λίπανση Ελιάς

facebook

facebook  

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ